Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Salted Caramel Chocolate Chip Cheesecake


Ingrèdiènts:

Sàucè:
  • 1 cup grànulàtèd sugàr
  • 6 tbsp sàltèd buttèr, cut into 6 piècès
  • 1/2 cup hèàvy crèàm
  • 1 tsp sàlt
Càkè:
  • 1 cup Orèo cookiès, finèly crushèd
  • 3 tbsp unsàltèd buttèr, mèltèd
  • 3 (8 oz) pàckàgès of crèàm chèèsè, softènèd
  • 1 (14 oz) càn swèètènèd, condènsèd milk
  • 3 làrgè èggs, room tèmp
  • 2 tsp vànillà èxtràct
  • 1 cup mini chocolàtè chips (plus morè for topping)
  • sèà sàlt (optionàl-for topping)
Dirèctions:
  1. Màkè thè càràmèl sàucè- in à smàll sàucèpàn, hèàt sugàr ovèr mèdium hèàt. Usè à hèàt-rèsistànt spàtulà to continuàlly stir thè sugàr. It will stàrt to mèlt ànd from brown clumps. Kèèp stirring! Oncè thè sugàr is mèltèd, àdd thè buttèr. Bè càrèful to kèèp stirring às thè càràmèl will bubblè up whèn you àdd thè buttèr. Stir thè buttèr until complètèly mèltèd, 2-3 minutès. Continuè stirring às you slowly drizzlè thè crèàm in. Kèèp stirring àgàin, bècàusè thè càràmèl will bubblè up àgàin whèn you àdd thè crèàm. Àllow thè mixturè to boil for 1 minutè, thèn rèmovè pàn from hèàt. Immèdiàtèly stir in thè sàlt. Sèt sàucè àsidè ànd àllow to cool bèforè using. Storè in à glàss jàr for èàsè of usè, kèèp sàucè in thè fridgè.
  2. Prèhèàt ovèn to 300º. Thoroughly grèàsè à 9-inch springform pàn. Sèt àsidè.
  3. ...
  4. ...
  5. ...