Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

How To Make Baked Paprika Parmesan Chicken


Ingrèdiènts
  • 4 skinlèss bonèlèss chickèn brèasts, trimmèd
  • 1/2 cup Parmèsan chèèsè, gratèd (Frèsh is bèttèr but usè prègratèd if nècèssary)
  • 2 tèaspoons paprika
  • 1/4 cup all-purposè flour
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1/2 tèaspoon pèppèr
  • 1/2 tèaspoon garlic powdèr
  • 2 èggs, bèatèn
  • 1/4 cup buttèr, mèltèd
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 400°F.
  2. Sèt up 2 mèdium sizèd bowls.
  3. Bèat 2 èggs in first bowl.
  4. Mix flour, parmèsan, paprika, garlic powdèr, salt, and pèppèr in a sècond bowl.
  5. Placè a wirè rack on a largè baking shèèt and brush thè rack with oil.
  6. Dip chickèn, 1 brèast at a timè, in ègg mixturè, thèn in parmèsan/paprika mixturè,
  7. turning to èvènly coat both sidès of èach brèast with èach ingrèdiènt.
  8. Placè on prèparèd baking shèèt, in a singlè layèr.
  9. ...
  10. ...
  11. ...