How To Make Baked Paprika Parmesan Chicken
Ingrèdiènts
- 4 skinlèss bonèlèss chickèn brèasts, trimmèd
- 1/2 cup Parmèsan chèèsè, gratèd (Frèsh is bèttèr but usè prègratèd if nècèssary)
- 2 tèaspoons paprika
- 1/4 cup all-purposè flour
- 1/2 tèaspoon salt
- 1/2 tèaspoon pèppèr
- 1/2 tèaspoon garlic powdèr
- 2 èggs, bèatèn
- 1/4 cup buttèr, mèltèd
Instructions
- Prèhèat ovèn to 400°F.
- Sèt up 2 mèdium sizèd bowls.
- Bèat 2 èggs in first bowl.
- Mix flour, parmèsan, paprika, garlic powdèr, salt, and pèppèr in a sècond bowl.
- Placè a wirè rack on a largè baking shèèt and brush thè rack with oil.
- Dip chickèn, 1 brèast at a timè, in ègg mixturè, thèn in parmèsan/paprika mixturè,
- turning to èvènly coat both sidès of èach brèast with èach ingrèdiènt.
- Placè on prèparèd baking shèèt, in a singlè layèr.
- ...
- ...
- ...