Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Crispy and Creamy Doughnuts Recipe


Ingrèdiènts
  • 2 ènvèlopè (.25 ouncès èàch) àctivè dry yèàst
  • 1⁄4 cup wàtèr, 105-115 dègrèès F (41-46 dègrèès C)
  • 1 1⁄2 cup lukèwàrm milk
  • 1⁄2 cup whitè sugàr
  • 1 tsp sàlt
  • 2 ègg
  • 1⁄3 cup shortèning
  • 5 cup àll-purposè flour, dividèd
  • 1 qt vègètàblè oil, for frying
  • 1⁄3 cup buttèr
  • 2 cup powdèrèd sugàr
  • 1 1⁄2 tsp vànillà
  • 4 tbsp hot wàtèr, or às nèèdèd
Dirèctions
  1. Prèp 10 min Cook 30 min Rèàdy 40 min
  2. Sprinklè yèàst ovèr wàrm wàtèr ànd lèt stànd for 5 minutès or until foàmy.
  3. In à làrgè bowl, mix togèthèr yèàst mixturè, milk, whitè sugàr, sàlt, èggs, shortèning, ànd 2 cups of thè flour. Mix for à fèw minutès àt low spèèd or stir with à woodèn spoon. Bèàt in rèmàining flour 1/2 cup àt à timè until thè dough no longèr sticks to thè bowl. Knèàd for àbout 5 minutès or until smooth ànd èlàstic. Plàcè thè dough into à grèàsèd bowl ànd covèr. Sèt in à wàrm plàcè to risè until doublèd. Dough is rèàdy if you touch it ànd thè indèntion rèmàins.
  4. ...
  5. ...
  6. ...
  7. ...