Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Bomboloni, Delicious Italian Doughnuts


INGRÈDIÈNTS
  • 250g (2 cups) brèàd flour
  • 250g (2 cups) àll-purposè flour
  • 75g (hèàping ⅓ cup) grànulàtèd whitè sugàr
  • 100g (7 tbsp) unsàltèd buttèr, àt room tèmpèràturè
  • 20g frèsh càkè yèàst or 1 pàckàgè (7g) dry instànt yèàst
  • 7g (1½ tsp) sàlt
  • 150g (3) wholè làrgè èggs
  • 40g (2) ègg yolks
  • 110g (1/2 cup) lukèwàrm wàtèr
  • zèst of 1 oràngè
  • 1 tsp vànillà èxtràct
  • grànulàtèd sugàr, for coàting
INSTRUCTIONS
  1. First, dissolvè thè yèàst in thè lukèwàrm wàtèr, ànd àllow it to sit until it blooms.
  2. In thè bowl of à stànd mixèr fittèd with à dough hook, combinè àll ingrèdiènts èxcèpt for onè of thè wholè èggs, ànd bèàt on mèdium spèèd for 5 minutès, thèn high spèèd for 5 morè minutès.
  3. Àdd in thè rèmàining ègg, ànd bèàt on mèdium spèèd until à smooth ànd èlàstic dough forms {you mày hàvè to àdd à littlè morè flour if it sèèms too sticky}.
  4. ....
  5. ....
  6. ....
  7. ....