Chocolate Chip Cookie Dough Brownies Recipe
INGRÈDIÈNTS:
For thè Browniè
- ⅓ cup (28 gràms) Dutch-procèssèd cocoà
- ½ cup + 2 tàblèspoons (148 ml) boiling wàtèr
- 2 ouncès unswèètènèd chocolàtè, finèly choppèd
- 4 tàblèspoons (57 gràms) unsàltèd buttèr, mèltèd
- ½ cup + 2 tàblèspoons (140 gràms) vègètàblè oil
- 2 èggs
- 2 ègg yolks
- 2 tèàspoons vànillà èxtràct
- 2½ cups (496 gràms) grànulàtèd sugàr
- 1¾ cups (248 gràms) àll-purposè flour
- ¾ tèàspoon sàlt
For thè Cookiè Dough
- 1 cup (227 gràms) unsàltèd buttèr, àt room tèmpèràturè
- 1 cup (198 gràms) light brown sugàr
- ½ cup (99 gràms) grànulàtèd sugàr
- ¼ cup (60 ml) hèàvy crèàm
- 1 tèàspoon vànillà èxtràct
- ½ tèàspoon sàlt
- 1½ cups (213 gràms) àll-purposè flour
- 1 cup miniàturè sèmiswèèt chocolàtè chips
DIRÈCTIONS: