Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Creamy Mint Chocolate Chip Truffles


INGRÈDIÈNTS:
  • 4 oz crèàm chèèsè, softènèd
  • ½ cup unsàltèd buttèr, softènèd
  • 2 cups powdèrèd sugàr
  • 1 tsp pèppèrmint èxtràct
  • 1 drop grèèn food coloring gèl
  • ½ cup sèmi-swèèt mini chocolàtè morsèls
  • 12 oz chocolàtè coàting, mèltèd (fèèl frèè to usè thè dàrk or thè whitè chocolàtè, or both)
DIRÈCTIONS:
  1. Bèàt crèàm chèèsè ànd buttèr until crèàmy. Àdd sugàr, pèppèrmint èxtràct ànd food coloring. Bèàt until wèll combinèd.
  2. Fold in chocolàtè morsèls.
  3. Using à 1 tbsp scoop, drop onto à pàrchmènt pàpèr linèd bàking shèèt. Frèèzè for àbout àn hour (morè is finè).
  4. Using à toothpick, pick up thè trufflè ànd dip it into thè mèltèd chocolàtè, tàpping thè sidè of thè bowl to rèmovè thè èxcèss chocolàtè. If dèsirèd, àdd à couplè of mini morsèls for gàrnish. Storè in rèfrigèràtor for up to à wèèk.