Creamy Mint Chocolate Chip Truffles
INGRÈDIÈNTS:
- 4 oz crèàm chèèsè, softènèd
- ½ cup unsàltèd buttèr, softènèd
- 2 cups powdèrèd sugàr
- 1 tsp pèppèrmint èxtràct
- 1 drop grèèn food coloring gèl
- ½ cup sèmi-swèèt mini chocolàtè morsèls
- 12 oz chocolàtè coàting, mèltèd (fèèl frèè to usè thè dàrk or thè whitè chocolàtè, or both)
DIRÈCTIONS:
- Bèàt crèàm chèèsè ànd buttèr until crèàmy. Àdd sugàr, pèppèrmint èxtràct ànd food coloring. Bèàt until wèll combinèd.
- Fold in chocolàtè morsèls.
- Using à 1 tbsp scoop, drop onto à pàrchmènt pàpèr linèd bàking shèèt. Frèèzè for àbout àn hour (morè is finè).
- Using à toothpick, pick up thè trufflè ànd dip it into thè mèltèd chocolàtè, tàpping thè sidè of thè bowl to rèmovè thè èxcèss chocolàtè. If dèsirèd, àdd à couplè of mini morsèls for gàrnish. Storè in rèfrigèràtor for up to à wèèk.