Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Best Chocolate Chip Cookie Dough Cheesecake


INGRÈDIÈNTS
FOR THÈ CRUST
  • Buttèr, for pàn
  • 1 log rèfrigèràtèd chocolàtè chip cookiè dough, dividèd
  • FOR THÈ CHÈÈSÈCÀKÈ
  • 4 (8-oz.) blocks crèàm chèèsè, softènèd
  • 1 1/4 c. sugàr
  • 1/2 tsp. koshèr sàlt
  • 4 làrgè èggs, room tèmpèràturè
  • 1/2 c. sour crèàm
  • 1/4 c. hèàvy crèàm
  • 1 tbsp. purè vànillà èxtràct
  • 3/4 c. mini chocolàtè chips, dividèd
FOR THÈ FROSTING
  • 1/2 (8-oz.) block crèàm chèèsè, softènèd
  • 4 tbsp. (1/2 stick) buttèr, softènèd
  • 1/4 c. powdèrèd sugàr
  • 2 tbsp. brown sugàr
  • 1/2 tsp. purè vànillà èxtràct
  • 1/2 tsp. koshèr sàlt
  • 1/2 c. mini chocolàtè chips
FOR DÈCORÀTING
  • 3 chocolàtè chip cookiès, hàlvèd
  • 2 c. brokèn chocolàtè chip cookiès
DIRÈCTIONS
MÀKÈ CRUST
  1. Prèhèàt ovèn to 350°. Buttèr à 9-inch springform pàn ànd wràp bottom ànd sidès of pàn in à doublè làyèr of àluminum foil.
  2. Pàt 3/4 of thè cookiè dough log into bottom of prèpàrèd pàn. Bàkè until goldèn, 26 minutès. Lèt cool.
  3. ...
  4. ...
  5. ...