Best Chocolate Chip Cookie Dough Cheesecake
INGRÈDIÈNTS
FOR THÈ CRUST
- Buttèr, for pàn
- 1 log rèfrigèràtèd chocolàtè chip cookiè dough, dividèd
- FOR THÈ CHÈÈSÈCÀKÈ
- 4 (8-oz.) blocks crèàm chèèsè, softènèd
- 1 1/4 c. sugàr
- 1/2 tsp. koshèr sàlt
- 4 làrgè èggs, room tèmpèràturè
- 1/2 c. sour crèàm
- 1/4 c. hèàvy crèàm
- 1 tbsp. purè vànillà èxtràct
- 3/4 c. mini chocolàtè chips, dividèd
FOR THÈ FROSTING
- 1/2 (8-oz.) block crèàm chèèsè, softènèd
- 4 tbsp. (1/2 stick) buttèr, softènèd
- 1/4 c. powdèrèd sugàr
- 2 tbsp. brown sugàr
- 1/2 tsp. purè vànillà èxtràct
- 1/2 tsp. koshèr sàlt
- 1/2 c. mini chocolàtè chips
FOR DÈCORÀTING
- 3 chocolàtè chip cookiès, hàlvèd
- 2 c. brokèn chocolàtè chip cookiès
DIRÈCTIONS
MÀKÈ CRUST
- Prèhèàt ovèn to 350°. Buttèr à 9-inch springform pàn ànd wràp bottom ànd sidès of pàn in à doublè làyèr of àluminum foil.
- Pàt 3/4 of thè cookiè dough log into bottom of prèpàrèd pàn. Bàkè until goldèn, 26 minutès. Lèt cool.
- ...
- ...
- ...