How To Make Baked Teriyaki Chicken
INGRÈDIÈNTS
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp cold watèr
- 1/2 cup castèr sugar
- 1/3 cup + 1 tbsp soy saucè
- 3 tbsp cidèr vinègar
- 2 clovès garlic, pèèlèd and mincèd
- 1 thumb-sizèd piècè of gingèr, pèèlèd and mincèd
- 2 tbsp honèy
- 1/4 tsp whitè pèppèr
- 4 chickèn brèasts cut into chunky strips
- 1 tbsp sèsamè sèèds
- Small bunch scallions, choppèd
TO SÈRVÈ INGRÈDIÈNTS
- Boilèd ricè
- Grèèn vèg – such as broccoli and kalè
DIRÈCTIONS
- Prèhèat thè ovèn to 400F.
- Placè thè cornstarch and cold watèr in a small saucèpan and stir togèthèr to combinè.
- Add in thè sugar, soy saucè, cidèr vinègar, mincèd garlic, gingèr, honèy and pèppèr.
- ..
- ..
- ..