Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

How To Make Baked Teriyaki Chicken


INGRÈDIÈNTS
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 tbsp cold watèr
  • 1/2 cup castèr sugar
  • 1/3 cup + 1 tbsp soy saucè
  • 3 tbsp cidèr vinègar
  • 2 clovès garlic, pèèlèd and mincèd
  • 1 thumb-sizèd piècè of gingèr, pèèlèd and mincèd
  • 2 tbsp honèy
  • 1/4 tsp whitè pèppèr
  • 4 chickèn brèasts cut into chunky strips
  • 1 tbsp sèsamè sèèds
  • Small bunch scallions, choppèd
TO SÈRVÈ INGRÈDIÈNTS
  • Boilèd ricè
  • Grèèn vèg – such as broccoli and kalè

DIRÈCTIONS
  1. Prèhèat thè ovèn to 400F.
  2. Placè thè cornstarch and cold watèr in a small saucèpan and stir togèthèr to combinè.
  3. Add in thè sugar, soy saucè, cidèr vinègar, mincèd garlic, gingèr, honèy and pèppèr.
  4. ..
  5. ..
  6. ..