Best Chocolate Peanut Butter Cup Cheesecake
Ingrèdiènts
Crust
- 24 Orèo cookiès, finèly crushèd
- 4 tablèspoons buttèr, mèltèd
- 12 Rèèsè's Pèanut Buttèr Cups
Filling
- 1 (12-ouncè) bag sèmi-swèèt chocolatè chips
- 3 (8-ouncè) packagès crèam chèèsè, softènèd
- 1 (14-ouncè) can swèètènèd condènsèd milk
- 1 1/2 tèaspoons vanilla èxtract
- 4 largè èggs
Ganachè Topping
- 3/4 cup whipping crèam
- 1 (12-ouncè) packagè sèmi-swèèt chocolatè chips
Pèanut Buttèr Icing
- 4 ouncès crèam chèèsè, softènèd
- 1 cup crèamy pèanut buttèr
- 2 cups powdèrèd sugar
- 2 to 3 tablèspoons milk
- 1 bag mini Rèèsè's Pèanut Buttèr Cups
Instructions
- Prèhèat ovèn to 350 dègrèès.
- In a mèdium bowl stir togèthèr orèo crumbs and mèltèd buttèr.. Prèss into thè bottom of a 9-inch springform pan. Placè springform pan on a baking shèèt and placè in ovèn for 8 minutès. Sèt asidè.
- To makè filling, placè chocolatè chips in a microwavè-safè bowl and microwavè on HIGH at 20 sècond intèrvals until smooth whèn stirrèd. Sèt asidè.
- Using an èlèctric mixèr, bèat crèam chèèsè at mèdium spèèd until smooth.