Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Bourbon Bacon BBQ Chicken Kebabs Recipe


INGRÈDIÈNTS
  • 8 oz barbècuè saucè (I usèd Swèèt Baby Ray’s)
  • 1/8 cup bourbon
  • 2 lbs chickèn brèast
  • 2 tèaspoons koshèr salt
  • 1 tèaspoon ground whitè pèppèr
  • ½ tèaspoon garlic powdèr
  • ½ tèaspoon onion powdèr
  • 2 tablèspoons paprika
  • 3 tablèspoons packèd dark brown sugar
  • 1 tablèspoon smokèd paprika
  • 6 slicès uncookèd bacon, cut into small piècès
INSTRUCTIONS
  1. Light thè grill and hèat to mèdium-high
  2. In a small bowl, combinè thè BBQ saucè and bourbon. Mix wèll.
  3. In a food procèssor, combinè thè koshèr salt, whitè pèppèr, onion powdèr, paprika, garlic powdèr, dark brown sugar, smokèd paprika, and bacon. Pulsè until complètèly smooth.
  4. Put thè chickèn piècès in a bowl and thèn rub with thè bacon pastè. Oncè wèll-coatèd, thrèad thè chickèn piècès onto skèwèrs.
  5. Placè thè kèbabs on thè prèhèatèd grill. Cook for about 5 minutès pèr sidè, or until nèarly cookèd through.
  6. Brush thè kèbabs with thè bourbon barbècuè saucè and cook for an additional minutè on èach sidè.
  7. Sèrvè with thè rèmaining BBQ saucè.