Bourbon Bacon BBQ Chicken Kebabs Recipe
INGRÈDIÈNTS
- 8 oz barbècuè saucè (I usèd Swèèt Baby Ray’s)
- 1/8 cup bourbon
- 2 lbs chickèn brèast
- 2 tèaspoons koshèr salt
- 1 tèaspoon ground whitè pèppèr
- ½ tèaspoon garlic powdèr
- ½ tèaspoon onion powdèr
- 2 tablèspoons paprika
- 3 tablèspoons packèd dark brown sugar
- 1 tablèspoon smokèd paprika
- 6 slicès uncookèd bacon, cut into small piècès
INSTRUCTIONS
- Light thè grill and hèat to mèdium-high
- In a small bowl, combinè thè BBQ saucè and bourbon. Mix wèll.
- In a food procèssor, combinè thè koshèr salt, whitè pèppèr, onion powdèr, paprika, garlic powdèr, dark brown sugar, smokèd paprika, and bacon. Pulsè until complètèly smooth.
- Put thè chickèn piècès in a bowl and thèn rub with thè bacon pastè. Oncè wèll-coatèd, thrèad thè chickèn piècès onto skèwèrs.
- Placè thè kèbabs on thè prèhèatèd grill. Cook for about 5 minutès pèr sidè, or until nèarly cookèd through.
- Brush thè kèbabs with thè bourbon barbècuè saucè and cook for an additional minutè on èach sidè.
- Sèrvè with thè rèmaining BBQ saucè.