No Bake - Layered Chocolate Cheesecake with Oreo Crust
INGRÈDIÈNTS
For thè crust:
- 2 ½ cups Orèo cookiè crumbs
- 6 tablèspoons unsaltèd buttèr-mèltèd
For chèèsècakè filling:
- 4 (8 oz.) packagès crèam chèèsè, softènèd
- 1 cup powdèrèd sugar
- 2 tèaspoon vanilla èxtract
- 2 cup hèavy crèam
- 10 ouncès bittèrswèèt chocolatè-choppèd
For Chocolatè topping:
- ¾ cup hèavy crèam
- 6 oz. bittèrswèèt chocolatè-finèly choppèd
- 1 Tablèspoon granulatèd sugar
INSTRUCTIONS
To makè crust:
- Finèly crush thè cookiès in a food procèssor, add mèltèd buttèr and blènd until it’s all moistènèd.
- Prèss crumb mixturè onto thè bottom of thè prèparèd 9-inch springform pan by lightly grèasing thè èdgès of thè pan with cooking spray
- Placè in thè frèèzèr whilè you makè thè filling
To makè chèèsècakè filling: