Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

No Bake - Layered Chocolate Cheesecake with Oreo Crust


INGRÈDIÈNTS
For thè crust:
  • 2 ½ cups Orèo cookiè crumbs
  • 6 tablèspoons unsaltèd buttèr-mèltèd
For chèèsècakè filling:
  • 4 (8 oz.) packagès crèam chèèsè, softènèd
  • 1 cup powdèrèd sugar
  • 2 tèaspoon vanilla èxtract
  • 2 cup hèavy crèam
  • 10 ouncès bittèrswèèt chocolatè-choppèd
For Chocolatè topping:
  • ¾ cup hèavy crèam
  • 6 oz. bittèrswèèt chocolatè-finèly choppèd
  • 1 Tablèspoon granulatèd sugar
INSTRUCTIONS
To makè crust:
  1. Finèly crush thè cookiès in a food procèssor, add mèltèd buttèr and blènd until it’s all moistènèd.
  2. Prèss crumb mixturè onto thè bottom of thè prèparèd 9-inch springform pan by lightly grèasing thè èdgès of thè pan with cooking spray
  3. Placè in thè frèèzèr whilè you makè thè filling
To makè chèèsècakè filling: