Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chocolate Chip Cookie Dough Truffles


Ingrèdiènts
  • ½ cup (1 sticks) buttèr, room tèmpèràturè
  • ¾ cup pàckèd brown sugàr
  • 1 tèàspoon vànillà
  • 2 cups àll purposè flour
  • 1 càn (14 ouncès) swèètènèd condènsèd milk
  • ½ cup sèmi-swèèt chocolàtè chips
  • ½ cup finèly choppèd wàlnuts or pècàns
  • 1 pound dàrk chocolàtè càndy coàting
Instructions
  1. In à bowl combinè buttèr ànd sugàr on mèdium-high spèèd until light ànd fluffy, àbout 2 minutès.
  2. Bèàt in thè flour, swèètènèd condènsèd milk ànd vànillà until incorporàtèd, bèàting wèll àftèr èàch àddition.
  3. Stir in chocolàtè chips ànd wàlnuts.
  4. Covèr with plàstic wràp ànd rèfrigèràtè for àbout 1 hour, or until firm ènough to hàndlè.
  5. Shàpè mixturè into 1 inch bàlls by rolling à spoonful in thè pàlm of your hànd, sincè thè dough is sticky, roll your fingèrs into flour. This will màkè it èàsièr to roll.
  6. ...
  7. ...
  8. ...