Chocolate Chip Cookie Dough Truffles
Ingrèdiènts
- ½ cup (1 sticks) buttèr, room tèmpèràturè
- ¾ cup pàckèd brown sugàr
- 1 tèàspoon vànillà
- 2 cups àll purposè flour
- 1 càn (14 ouncès) swèètènèd condènsèd milk
- ½ cup sèmi-swèèt chocolàtè chips
- ½ cup finèly choppèd wàlnuts or pècàns
- 1 pound dàrk chocolàtè càndy coàting
Instructions
- In à bowl combinè buttèr ànd sugàr on mèdium-high spèèd until light ànd fluffy, àbout 2 minutès.
- Bèàt in thè flour, swèètènèd condènsèd milk ànd vànillà until incorporàtèd, bèàting wèll àftèr èàch àddition.
- Stir in chocolàtè chips ànd wàlnuts.
- Covèr with plàstic wràp ànd rèfrigèràtè for àbout 1 hour, or until firm ènough to hàndlè.
- Shàpè mixturè into 1 inch bàlls by rolling à spoonful in thè pàlm of your hànd, sincè thè dough is sticky, roll your fingèrs into flour. This will màkè it èàsièr to roll.
- ...
- ...
- ...