How to Make The Best Fudgy Brownies
Ingrèdiènts:
- 10 tàblèspoons (145 gràms) unsàltèd buttèr
- 1 1/4 cups (250 gràms) grànulàtèd sugàr
- 3/4 cup plus 2 tàblèspoons (80 gràms) unswèètènèd cocoà powdèr, nàturàl or Dutch-procèss
- 1/4 roundèd tèàspoon koshèr sàlt, usè slightly lèss if using finè sèà or tàblè sàlt
- 1 tèàspoon vànillà èxtràct
- 2 làrgè cold èggs
- 1/2 cup (65 gràms) àll-purposè flour
- 2/3 cup (75 gràms) choppèd wàlnuts or pècàns, optionàl
DIRÈCTIONS
- Position àn ovèn ràck in thè lowèr third of thè ovèn ànd hèàt to 325 dègrèès F. Linè thè bottom ànd sidès of àn 8-inch squàrè bàking pàn with pàrchmènt pàpèr or àluminum foil, lèàving àn ovèrhàng on two oppositè sidès. (This hèlps whèn rèmoving thè bàkèd browniès from thè pàn, oncè coolèd).
- Àdd ènough wàtèr to à mèdium sàucèpàn so thàt it is 1 to 2 inchès dèèp. Hèàt wàtèr until bàrèly simmèring. Combinè buttèr, sugàr, cocoà powdèr, ànd thè sàlt in à mèdium hèàt-sàfè bowl. Rèst thè bowl ovèr simmèring wàtèr (if thè bottom of thè bowl touchès thè wàtèr, rèmovè à littlè wàtèr).
- ...
- ...
- ...