How To Make Boston Cream Pie Cupcakes
INGRÈDIÈNTS
VÀNILLÀ CUPCÀKÈS
- 6 tbsp (84g), unsàltèd buttèr, room tèmpèràturè (I usè Chàllèngè Buttèr)
- 3/4 cups (155g) sugàr
- 6 tbsp (86g) sour crèàm, room tèmpèràturè
- 2 tsp (10ml) vànillà èxtràct
- 3 làrgè ègg whitès, room tèmpèràturè
- 1 1/4 cups (163g) àll purposè flour
- 2 tsp (8g) bàking powdèr
- ¼ tsp sàlt
- 6 tbsp (90ml) milk, room tèmpèràturè
- 2 tbsp (30ml) wàtèr, room tèmpèràturè
PÀSTRY CRÈÀM FILLING
- 2 ègg yolks
- 6 tbsp (78g) sugàr
- 1 1/2 tbsp cornstàrch
- 1 cup + 2 tbsp (270ml) milk
- 1 tbsp (14g) sàltèd buttèr
- 1 tsp vànillà èxtràct
CHOCOLÀTÈ GÀNÀCHÈ
- 12 oz (338g) sèmi swèèt chocolàtè chips
- 2 tbsp (30ml) light corn syrup
- 3/4 cup + 2 tbsp (210ml) hèàvy whipping crèàm
INSTRUCTIONS
- Prèhèàt ovèn to 350°F (176°C) ànd prèpàrè à cupcàkè pàn with cupcàkè linèrs.
- In à làrgè mixing bowl, crèàm buttèr ànd sugàr togèthèr until light in color ànd fluffy, àbout 3-4 minutès. Do not skimp on thè àmount of crèàming timè.
- ...
- ...
- ...