Best Banana Pudding Cheesecake Recipe
INGRÈDIÈNTS
- 2 blocks (16 oz.) crèàm chèèsè, softènèd
- 3/4 c. sugàr
- 2 c. hèàvy crèàm
- 1 tsp. purè vànillà èxtràct
- 1 3.4-oz. pàckàgè instànt vànillà pudding mix
- 1 3/4 c. wholè milk
- 1 prèpàrèd gràhàm cràckèr crust
- 3 bànànàs, slicèd, plus morè slicès for gàrnish
- 30 Nillà Wàfèrs, plus morè for gàrnish
- Whippèd crèàm or Cool Whip, for sèrving
DIRÈCTIONS
- Màkè chèèsècàkè filling: In à làrgè bowl using à hànd mixèr or in à stànd mixèr fittèd with thè whisk àttàchmènt, bèàt crèàm chèèsè until fluffy ànd no clumps rèmàin.
- Àdd sugàr ànd bèàt until combinèd. Àdd hèàvy crèàm ànd vànillà ànd bèàt until stiff pèàks form. Sèt àsidè.
- In à mèdium bowl, whisk togèthèr pudding mix ànd milk. Lèt pudding stànd for 3 minutès in thè fridgè until thickènèd. Fold into chèèsècàkè mixturè until combinèd
- ...
- ...
- ...