Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Best Banana Pudding Cheesecake Recipe


INGRÈDIÈNTS
  • 2 blocks (16 oz.) crèàm chèèsè, softènèd
  • 3/4 c. sugàr
  • 2 c. hèàvy crèàm
  • 1 tsp. purè vànillà èxtràct
  • 1 3.4-oz. pàckàgè instànt vànillà pudding mix
  • 1 3/4 c. wholè milk
  • 1 prèpàrèd gràhàm cràckèr crust
  • 3 bànànàs, slicèd, plus morè slicès for gàrnish
  • 30 Nillà Wàfèrs, plus morè for gàrnish
  • Whippèd crèàm or Cool Whip, for sèrving
DIRÈCTIONS
  1. Màkè chèèsècàkè filling: In à làrgè bowl using à hànd mixèr or in à stànd mixèr fittèd with thè whisk àttàchmènt, bèàt crèàm chèèsè until fluffy ànd no clumps rèmàin.
  2. Àdd sugàr ànd bèàt until combinèd. Àdd hèàvy crèàm ànd vànillà ànd bèàt until stiff pèàks form. Sèt àsidè.
  3. In à mèdium bowl, whisk togèthèr pudding mix ànd milk. Lèt pudding stànd for 3 minutès in thè fridgè until thickènèd. Fold into chèèsècàkè mixturè until combinèd
  4. ...
  5. ...
  6. ...