The Best Chocolate Chip Cookie Dough Cheesecake Recipe
INGRÈDIÈNTS
For thè Cookiè dough:
- ½ cup buttèr, softènèd
- ½ cup brown sugàr
- ½ cup sugàr
- 2 tèàspoons vànillà èxtràct
- 1 tàblèspoon milk
- 1 cup àll-purposè flour
- Pinch of sàlt
- 1 cup mini chocolàtè chips
For thè Orèo Crust:
- 24 Orèo cookiès-finèly crushèd
- ¼ cup unsàltèd buttèr, mèltèd
For thè Chèèsècàkè:
- 4 (8-ouncè) pàckàgès crèàm chèèsè, softènèd to room tèmpèràturè
- 1 cup sugàr
- 4 èggs
- 1 tèàspoon vànillà
- 1 tàblèspoon àll-purposè flour
- ½ cup sour crèàm
- 1 cup mini chocolàtè chips
For topping:
- 1 cup sèmi-swèèt chocolàtè chips
- ⅔ cup hèàvy crèàm
- Mini chocolàtè chips, optionàl
INSTRUCTIONS
To màkè cookiè dough:
- In à làrgè mixing bowl, combinè buttèr, brown sugàr, sugàr, àdd milk, vànillà, sàlt ànd flour ànd bèàt until wèll combinèd
- Fold in chocolàtè chips
- Gèntly roll thè dough into smàll tèàspoons sizè bàlls ànd plàcè thèm on à lightly grèàsèd bàking shèèt
- Plàcè thèm in thè frèèzèr to hàrdèn whilè màking thè rèst of thè chèèsècàkè
- ...
- ...
- ...