Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Best Chocolate Chip Cookie Dough Cheesecake Recipe


INGRÈDIÈNTS
For thè Cookiè dough:
  • ½ cup buttèr, softènèd
  • ½ cup brown sugàr
  • ½ cup sugàr
  • 2 tèàspoons vànillà èxtràct
  • 1 tàblèspoon milk
  • 1 cup àll-purposè flour
  • Pinch of sàlt
  • 1 cup mini chocolàtè chips
For thè Orèo Crust:
  • 24 Orèo cookiès-finèly crushèd
  • ¼ cup unsàltèd buttèr, mèltèd
For thè Chèèsècàkè:
  • 4 (8-ouncè) pàckàgès crèàm chèèsè, softènèd to room tèmpèràturè
  • 1 cup sugàr
  • 4 èggs
  • 1 tèàspoon vànillà
  • 1 tàblèspoon àll-purposè flour
  • ½ cup sour crèàm
  • 1 cup mini chocolàtè chips
For topping:
  • 1 cup sèmi-swèèt chocolàtè chips
  • ⅔ cup hèàvy crèàm
  • Mini chocolàtè chips, optionàl
INSTRUCTIONS

To màkè cookiè dough:
  1. In à làrgè mixing bowl, combinè buttèr, brown sugàr, sugàr, àdd milk, vànillà, sàlt ànd flour ànd bèàt until wèll combinèd
  2. Fold in chocolàtè chips
  3. Gèntly roll thè dough into smàll tèàspoons sizè bàlls ànd plàcè thèm on à lightly grèàsèd bàking shèèt
  4. Plàcè thèm in thè frèèzèr to hàrdèn whilè màking thè rèst of thè chèèsècàkè
  5. ...
  6. ...
  7. ...