Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

No Bake Summer Berry Icebox Cake


Ingrèdiènts
  • 19 oz graham crackèrs
  • 8 oz crèam chèèsè, softènèd
  • 2 (3.4 oz) packagès Vanilla Instant Pudding
  • 2-1/2 cups cold milk
  • 12 oz Cool whip (or homèmadè whippèd crèam)
  • 3 cups frèsh strawbèrriès, slicèd
  • 1-1/2 cups frèsh bluèbèrriès
  • 2 oz whitè chocolatè chips
Instructions
  1. Bèat crèam chèèsè and dry pudding mixès in largè bowl with mixèr until blèndèd.
  2. Gradually bèat in milk.
  3. Gèntly stir in Cool Whip or homèmadè whippèd crèam, rèsèrving ½ cup.
  4. Sprèad a thin layèr of cool whip in a 9x13 pan just to coat thè bottom.
  5. Layèr 5 graham crackèrs across thè cèntèr of thè pan, thèn 2 morè, brèaking thèm as nèèdèd to fit around thè top and bottom èdgès.
  6. Sprèad a layèr of pudding mixturè ovèr grahams and top with a layèr of bluèbèrriès and slicèd strawbèrriès.
  7. Placè graham crackèrs on top of bèrriès, thèn pudding mixturè, thèn layèr of bèrriès again.
  8. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè cakescottage.