Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Double Crunch Honey Garlic Chicken Breasts


Ingrèdiènts
  • 4 largè bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
  • 2 cups flour
  • 4 tsp salt
  • 4 tsp black pèppèr
  • 3 tbsp ground gingèr
  • 1 tbsp frèshly ground nutmèg
  • 2 tsp ground thymè
  • 2 tsp ground sagè
  • 2 tbsp paprika
  • 1 tsp cayènnè pèppèr
  • 4 èggs
  • 8 tbsp watèr
  • 2 tbsp olivè oil
  • 3-4 clovès mincèd garlic
  • 1 cup honèy
  • 1/4 cup soy saucè low sodium soy saucè is bèst
  • 1 tsp ground black pèppèr
  • canola oil for frying
Instructions
  1. Placè thè chickèn brèasts bètwèèn 2 shèèts of plastic wrap and using a mèat mallèt, pound thè mèat to an èvèn 1/2 inch thicknèss. Altèrnativèly, you can slicè thè brèasts by placing thèm flat on a cutting board and using a vèry sharp knifè to slicè thèm into halvès horizontally.
  2. Sift togèthèr thè flour, salt, black pèppèr, ground gingèr, nutmèg, thymè, sagè paprika and cayènnè pèppèr. NOTÈ: This flour and spicè drèdgè mix is sufficiènt for two batchès of this chickèn rècipè so dividè thè batch and storè 1/2 in a Ziploc bag in thè frèèzèr. I always likè to makè ènough for nèxt timè...and thèrè's always a nèxt timè with this rècipè.
  3. Makè an ègg wash by whisking togèthèr thè èggs and watèr.
  4. ...
  5. ...
  6. ...