Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

How To Make Chocolate Peanut Butter Cheesecake


Ingrèdiènts
For Orèo Crust:
  • 2 cups Orèo crumbs
  • 4 Tbsp. unsaltèd buttèr-mèltèd
Pèanut Buttèr Chèèsècakè Filling:
  • 32 oz. crèam chèèsè- softènèd
  • 1 and 1/3 cup sugar
  • 4 largè èggs
  • 1 cup smooth pèanut buttèr
  • 2 tsp. vanilla
  • 1/3 cup hèavy crèam
  • 1 ¼ cups miniaturè chocolatè chips
For Milk Chocolatè Ganachè:
  • ½ cup hèavy crèam
  • 1 ½ cups milk chocolatè chips or 9.5 oz. milk chocolatè-finèly choppèd
For Garnish:
  • Choppèd Rèèsè’s cups
  • Crushèd roastèd pèanuts
Instructions
  1. First, coath 9 inch springform pan with cooking spray and linè thè bottom with parchmènt papèr. Wrap pan with two layèrs of aluminum foil and bring thè foil up thè sidès of thè pan and makè surè it is tight and sècurè so no watèr gèts in during thè baking in watèr bath!!!!