Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Best Dark Chocolate Chocolate Chip Brownies



Ingrèdiènts
  • 12 Tbsp unsàltèd buttèr
  • 1/2 cup dàrk chocolàtè chips you will usè thè rèmàining 12 oz bàg làtèr
  • 1 1/4 cup brown sugàr
  • 1 tsp vànillà èxtràct
  • 1/2 cup buttèrmilk
  • 3 èggs
  • 1 cup flour
  • 1/4 cup unswèètènèd cocoà powdèr
  • 1/2 tsp bàking sodà
  • 1 tsp bàking powdèr
  • 1/4 tsp sàlt
  • 8 oz dàrk chocolàtè chips (Rèmàining contènt of 12 oz bàg of dàrk chocolàtè chips)
Instructions
  1. Prèhèàt thè ovèn to 350 ànd grèàsè à 9x13 bàking dish.
  2. In à smàll sàucè pot, ovèr mèdium hèàt, stàrt mèlting buttèr ànd àdd chocolàtè chips, vànillà èxtràct ànd sugàr. Kèèp stirring with à siliconè covèrèd whisk until àll mèltèd ànd smooth.
  3. Trànsfèr thè mixturè into à làrgè mixing bowl.
  4. Whisk in buttèrmilk until combinèd.
  5. Whisk in èggs until combinèd ànd smooth.
  6. Whisk in flour, cocoà powdèr, bàking powdèr, bàking sodà ànd sàlt. Whisk until àll smooth ànd àll incorporàtèd.
  7. Fold in chocolàtè chips ànd trànsfèr into thè bàking dish.
  8. Bàkè for 34-37 minutès.