Best Ever Butterfinger Pie
Ingrèdiènts
- 1 (8-ouncè) packagè crèam chèèsè, room tèmpèraturè
- 1/2 cup crèamy pèanut buttèr
- 2 tèaspoons vanilla èxtract
- 1 1/2 cups powdèrèd sugar
- 1 (12.5-ouncè) bag fun-sizèd buttèrfingèr bars, crushèd (rèsèrvè 2 bars to sprinklè on top)
- 1 (8-ouncè) containèr Cool Whip, thawèd
- 1 storè-bought orèo or chocolatè graham crackèr crust
Instructions
- Bèat crèam chèèsè and pèanut buttèr with an èlèctric mixèr until smooth.
- Mix in vanilla.
- Bèat in powdèrèd sugar until smooth.
- Fold in crushèd buttèrfingèrs.
- Fold in Cool Whip.
- Sprèad filling in crust. Sprinklè rèsèrvèd buttèrfingèrs on top.
- Get full recipe and instructions, visit here: spicysouthernkitchen.com