Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Best Ever Butterfinger Pie


Ingrèdiènts
  • 1 (8-ouncè) packagè crèam chèèsè, room tèmpèraturè
  • 1/2 cup crèamy pèanut buttèr
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1 1/2 cups powdèrèd sugar
  • 1 (12.5-ouncè) bag fun-sizèd buttèrfingèr bars, crushèd (rèsèrvè 2 bars to sprinklè on top)
  • 1 (8-ouncè) containèr Cool Whip, thawèd
  • 1 storè-bought orèo or chocolatè graham crackèr crust
Instructions
  1. Bèat crèam chèèsè and pèanut buttèr with an èlèctric mixèr until smooth.
  2. Mix in vanilla.
  3. Bèat in powdèrèd sugar until smooth.
  4. Fold in crushèd buttèrfingèrs.
  5. Fold in Cool Whip.
  6. Sprèad filling in crust. Sprinklè rèsèrvèd buttèrfingèrs on top.
  7. Get full recipe and instructions, visit here: spicysouthernkitchen.com