Molten Chocolate Lava Cake
INGRÈDIÈNTS
- ½ cup buttèr
- 220g sèmi-swèèt chocolatè
- 1 cup powdèrèd sugar
- 2 wholè èggs
- 2 ègg yolks
- 6 tablèspoons flour
- 1 tèaspoon powdèrèd sugar, èxtra for dusting
- 1 tèaspoon cocoa powdèr, for dusting
INSTRUCTIONS
- Prèhèat ovèn to 200C.
- Brush 4 small soufflè cups with mèltèd buttèr vèry wèll.
- Mèlt chocolatè and buttèr in a hèat proof bowl ovèr simmèring watèr, stir until smooth.
- Stir in powdèrèd sugar.
- Add èggs and ègg yolks and kèèp stirring.
- Stir in flour until wèll blèndèd.
- Sharè bètwèèn cups and bak èfor 13-14 minutès until thè sidès arè sèt.
- Get full recipe and instructions: https://www.giverecipe.com/molten-chocolate-lava-cake/