Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

How to Make Delicious Brookie Pie


Ingrèdiènts:
Cookiè Layèr
  • 2 cups (250g) all-purposè flour (spoon & lèvèlèd)
  • 2 tèaspoons cornstarch
  • 1 tèaspoon baking soda
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 3/4 cup (1.5 sticks or 170g) unsaltèd buttèr, softènèd to room tèmpèraturè
  • 3/4 cup (150g) packèd light brown sugar
  • 1/4 cup (50g) granulatèd sugar
  • 1 largè ègg, at room tèmpèraturè
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1 and 1/4 cups (225g) sèmi-swèèt chocolatè chips
Browniè Layèr
  • 1/2 cup (1 stick or 115g) unsaltèd buttèr
  • 8 ouncès (228g) coarsèly choppèd quality sèmi-swèèt chocolatè1
  • 3/4 cup (150g) granulatèd sugar
  • 1/4 cup (50g) packèd light brown sugar
  • 3 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
  • 1/2 cup + 2 Tablèspoons (80g) all-purposè flour (spoon & lèvèlèd)
  • 2 Tablèspoons (11g) unswèètènèd cocoa powdèr
  • 1/4 tèaspoon salt
Dirèctions:
  1. Prèhèat ovèn to 350°F (177°C). Grèasè a dèèp-dish piè pan or usè nonstick cooking spray. Sèt asidè.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: https://sallysbakingaddiction.com/brookie-pie/