Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Best New York Style Cheesecake


Ingrèdiènts
  • 6 èggs,room tèmpèraturè
  • 8 tablèspoons (onè stick) unsaltèd buttèr,room tèmpèraturè
  • 1 1/2 cups sugar
  • 2 cups sour crèam,room tèmpèraturè
  • 4 8-ouncè packagès crèam chèèsè,room tèmpèraturè
  • 2 tablèspoons cornstarch
  • 1 1/2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1 tèaspoon frèsh lèmon juicè
  • 1 tèaspoon gratèd lèmon zèst
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 300°F.
  2. Gènèrously buttèr thè insidè of a 10-inch springform pan.
  3. Cut two largè piècès of foil and lay thèm on your work surfacè in a cross.
  4. Sèt thè springform pan in thè middlè and fold thè èdgès of thè foil up around thè sidès of thè pan.
  5. Thè foil givès you èxtra protèction against watèr gètting into thè pan during thè watèr bath stèp.
  6. ...
  7. ...
  8. ...