The Best New York Style Cheesecake
Ingrèdiènts
- 6 èggs,room tèmpèraturè
- 8 tablèspoons (onè stick) unsaltèd buttèr,room tèmpèraturè
- 1 1/2 cups sugar
- 2 cups sour crèam,room tèmpèraturè
- 4 8-ouncè packagès crèam chèèsè,room tèmpèraturè
- 2 tablèspoons cornstarch
- 1 1/2 tèaspoons vanilla èxtract
- 1 tèaspoon frèsh lèmon juicè
- 1 tèaspoon gratèd lèmon zèst
Instructions
- Prèhèat ovèn to 300°F.
- Gènèrously buttèr thè insidè of a 10-inch springform pan.
- Cut two largè piècès of foil and lay thèm on your work surfacè in a cross.
- Sèt thè springform pan in thè middlè and fold thè èdgès of thè foil up around thè sidès of thè pan.
- Thè foil givès you èxtra protèction against watèr gètting into thè pan during thè watèr bath stèp.
- ...
- ...
- ...