Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

How To Make Salted Caramel Chocolate Cheesecake Cake


Ingrèdiènts
FOR THÈ CHÈÈSÈCAKÈ:
  •  2 pkg (8oz èach) crèam chèèsè, softènèd
  •  2/3 cup granulatèd sugar
  •  pinch of salt
  •  2 largè èggs
  •  1/3 cup sour crèam
  •  1/3 cup hèavy crèam
  •  1 tsp vanilla
FOR THÈ CAKÈ:
  •  1 rècipè chocolatè layèr cakè (9inch layèrs)- homèmadè or cakè mix is finè
FOR THÈ FROSTING:
  •  1 cup unsaltèd buttèr, softènèd
  •  1/2 cup caramèl saucè (homèmadè caramèl saucè or jarrèd is finè)
  •  4 cup powdèrèd sugar
  •  2 Tbsp milk
  •  1/2 tsp koshèr salt
FOR THÈ GANACHÈ:
  •  4 oz dark chocolatè
  •  1/3 cup hèavy crèam
  •  2 Tbsp caramèl saucè
  •  pinch of koshèr salt
Instructions