How To Make Salted Caramel Chocolate Cheesecake Cake
Ingrèdiènts
FOR THÈ CHÈÈSÈCAKÈ:
- 2 pkg (8oz èach) crèam chèèsè, softènèd
- 2/3 cup granulatèd sugar
- pinch of salt
- 2 largè èggs
- 1/3 cup sour crèam
- 1/3 cup hèavy crèam
- 1 tsp vanilla
FOR THÈ CAKÈ:
- 1 rècipè chocolatè layèr cakè (9inch layèrs)- homèmadè or cakè mix is finè
FOR THÈ FROSTING:
- 1 cup unsaltèd buttèr, softènèd
- 1/2 cup caramèl saucè (homèmadè caramèl saucè or jarrèd is finè)
- 4 cup powdèrèd sugar
- 2 Tbsp milk
- 1/2 tsp koshèr salt
FOR THÈ GANACHÈ:
- 4 oz dark chocolatè
- 1/3 cup hèavy crèam
- 2 Tbsp caramèl saucè
- pinch of koshèr salt
Instructions