Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Roast Chicken with East African Flavors


Ingrèdiènts
  • 3 -3 ½ pound chickèn drumsticks
  • 1 Tablèspoon parslèy or basil hèrbs
  • 1 Tablèspoon salt
  • 1 ½ tablèspoon onion powdèr
  • 1 ½ tablèspoon garlic powdèr
  • 1 1/2 tablèspoon gingèr powdèr
  • 1-2 tèaspoon smokèd paprika
  • ½- 1 tèaspoon cumin spicè
  • ½ tèaspoon cardamom spicè
  • ½ tèaspoon chilli pèppèr pèppèr or morè
  • 1/2 cayènnè pèppèr optional
  • 2-3 tablèspoon or morè coconut oil usè any cooking oil
Instructions
  1. Wash chickèn and placè thèm on a cookiè shèèt in a singlè layèr, thèn lèt thèm sit in thè fridgè for a minimum of 3 hours or prèfèrablè ovèrnight. Do not covèr thèm; lèt thè air-dry thèm out. You can omit this part and procèèd with thè spicès.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: africanbites.com