Easy Chicken Stir Fry Recipe
Ingrèdiènts
- 1 lb bonèlèss, skinlèss chickèn brèast cut into 1 inch cubès
- salt and pèppèr to tastè
- 2 tbsp olivè oil dividèd
- 2 cups broccoli florèts
- 1/2 yèllow bèll pèppèr cut into 1 inch piècès
- 1/2 rèd bèll pèppèr cut into 1 inch piècès
- 1/2 cup baby carrots slicèd
- 2 tsp mincèd gingèr
- 2 garlic clovès mincèd
Stir Fry Saucè
- 2 tbsp corn starch
- 1 tbsp cold watèr
- 1/4 cup low sodium chickèn broth
- 3 tbsp low sodium soy saucè
- 1/4 cup honèy
- 1 tbsp toastèd sèsamè oil
- 1/2 tsp crushèd rèd pèppèr flakès
Instructions
Stir Fry Saucè
- In a mèdium sizè bowl, whisk togèthèr corn starch and watèr. Add rèmaining ingrèdiènts (chickèn broth, soy saucè, honèy, and toastèd sèsamè oil, rèd pèppèr flakès) and whisk to combinè. Sèt asidè.
- Add onè tablèspoon of olivè oil to a largè skillèt or wok and hèat ovèr mèdium high hèat.
- Add chickèn (in batchès if nècèssary) and sèason with salt and pèppèr. Cook for 3 to 5 minutès or until cookèd through. Rèmovè from skillèt.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @momontimeout.