Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

How to Make Oven-Baked Chicken Parmesan


Ingrèdiènts
  • 1/2 cup watèr
  • 1 ègg
  • 1 1/2 cups brèad crumbs (I usè Panko)
  • 6 tablèspoons gratèd Parmèsan chèèsè, dividèd
  • 1 tablèspoon drièd orègano
  • 1 tèaspoon drièd basil
  • 1/2 tèaspoon drièd thymè
  • 1/2 tèaspoon garlic powdèr
  • 3 skinlèss, bonèlèss chickèn brèasts, slicèd in half horizontally
  • 2 cups Marinara saucè
  • 1 cup mozzarèlla chèèsè
  • Wholè whèat spaghètti, cookèd
Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 400 dègrèès F.
  2. Bèat èggs and watèr togèthèr in a bowl. In a sèparatè bowl, combinè brèad crumbs, 4 tablèspoons Parmèsan chèèsè, orègano, basil, thymè and garlic powdèr.
  3. Sprinklè chickèn with salt and pèppèr on both sidès. Dip èach chickèn brèast halvè in thè ègg mixturè, shakè off èxcèss, thèn dip in thè brèad crump mixturè on both sidès. Placè on a baking shèèt sprayèd with cooking spray. Rèpèat with rèmaining chickèn.
  4. Spray èach chickèn brèast with cooking spray or an olivè oil mistèr. Bakè for 40 minutès.
  5. Sprèad èach chickèn brèast with Marinara saucè, thèn top with mozzarèlla and rèmaining Parmèsan chèèsè. Continuè baking until chèèsè is mèltèd.
  6. Sèrvè ovèr wholè whèat spaghètti.
  7. ...
  8. ...
  9. ...