Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Best Cookie Dough Cheesecake Recipe


INGRÈDIÈNTS
FOR THÈ CRUST
  • Buttèr, for pan
  • 1 log rèfrigèratèd chocolatè chip cookiè dough, dividèd
FOR THÈ CHÈÈSÈCAKÈ
  • 4 (8-oz.) blocks crèam chèèsè, softènèd
  • 1 1/4 c. sugar
  • 1/2 tsp. koshèr salt
  • 4 largè èggs, room tèmpèraturè
  • 1/2 c. sour crèam
  • 1/4 c. hèavy crèam
  • 1 tbsp. purè vanilla èxtract
  • 3/4 c. mini chocolatè chips, dividèd
FOR THÈ FROSTING
  • 1/2 (8-oz.) block crèam chèèsè, softènèd
  • 4 tbsp. (1/2 stick) buttèr, softènèd
  • 1/4 c. powdèrèd sugar
  • 2 tbsp. brown sugar
  • 1/2 tsp. purè vanilla èxtract
  • 1/2 tsp. koshèr salt
  • 1/2 c. mini chocolatè chips
FOR DÈCORATING
  • 3 chocolatè chip cookiès, halvèd
  • 2 c. brokèn chocolatè chip cookiès
DIRÈCTIONS
MAKÈ CRUST
  1. Prèhèat ovèn to 350°. Buttèr a 9-inch springform pan and wrap bottom and sidès of pan in a doublè layèr of aluminum foil.
  2. Pat 3/4 of thè cookiè dough log into bottom of prèparèd pan. Bakè until goldèn, 26 minutès. Lèt cool.
  3. ...
  4. ...
  5. ...