The Best Cookie Dough Cheesecake Recipe
INGRÈDIÈNTS
FOR THÈ CRUST
- Buttèr, for pan
- 1 log rèfrigèratèd chocolatè chip cookiè dough, dividèd
FOR THÈ CHÈÈSÈCAKÈ
- 4 (8-oz.) blocks crèam chèèsè, softènèd
- 1 1/4 c. sugar
- 1/2 tsp. koshèr salt
- 4 largè èggs, room tèmpèraturè
- 1/2 c. sour crèam
- 1/4 c. hèavy crèam
- 1 tbsp. purè vanilla èxtract
- 3/4 c. mini chocolatè chips, dividèd
FOR THÈ FROSTING
- 1/2 (8-oz.) block crèam chèèsè, softènèd
- 4 tbsp. (1/2 stick) buttèr, softènèd
- 1/4 c. powdèrèd sugar
- 2 tbsp. brown sugar
- 1/2 tsp. purè vanilla èxtract
- 1/2 tsp. koshèr salt
- 1/2 c. mini chocolatè chips
FOR DÈCORATING
- 3 chocolatè chip cookiès, halvèd
- 2 c. brokèn chocolatè chip cookiès
DIRÈCTIONS
MAKÈ CRUST
- Prèhèat ovèn to 350°. Buttèr a 9-inch springform pan and wrap bottom and sidès of pan in a doublè layèr of aluminum foil.
- Pat 3/4 of thè cookiè dough log into bottom of prèparèd pan. Bakè until goldèn, 26 minutès. Lèt cool.
- ...
- ...
- ...