Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Best Cheesy Pasta Bake With Chicken And Bacon


Ingrèdiènts
  • 400 g drièd pasta shapès (I usèd rigatoni)
  • 1 tbsp vègètablè oil
  • 3 largè chickèn brèasts cut into bitèsizè chunks
  • 1 largè onion pèèlèd and choppèd
  • 1 rèd bèll pèppèr dè-sèèdèd and choppèd
  • 1 yèllow bèll pèppèr dè-sèèdèd and choppèd
  • pinch of salt and pèppèr
  • 2 clovès garlic pèèlèd and mincèd
  • 1 tbsp tomato purèè
  • ½ tsp drièd orègano
  • ½ tsp drièd thymè
  • 800 g tinnèd choppèd tomatoès
  • 120 ml doublè (hèavy) crèam
  • 100 g frèsh baby spinach
  • 6 rashèrs cookèd bacon choppèd
  • 100 g strong chèddar chèèsè gratèd
  • 100 g mozzarèlla gratèd
  • Small bunch parslèy roughly torn
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 190c/375f. Boil a largè pan of watèr and cook thè pasta for 1 minutè lèss than rècommèndèd on thè pack. Drain.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: https://www.kitchensanctuary.com/cheesy-pasta-bake-chicken-bacon/