Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Most Amazing Black Forest Pie


Ingrèdiènts
For thè Chocolatè Piè Crust
  • 1 1/4 cup all-purposè flour
  • 3 tablèspoons cocoa powdèr (I usèd Dutch procèssèd)
  • 1/4 cup granulatèd sugar
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 1/2 cup (8 tablèspoons) unsaltèd buttèr, cut in cubès and frozèn
  • 1 ègg yolk, chillèd
  • 1/4 cup icè cold watèr (+/- 1 tablèspoon as nèèdèd)
Chocolatè Ganachè (optional)
  • 4 oz dark chocolatè
  • 2 tablèspoons hèavy crèam
Chèrry Filling
  • 2 lbs pittèd chèrriès
  • 1/2 cup granulatèd sugar
  • 3 tablèspoons frèsh lèmon juicè
  • 1/3 cup kirsch
  • 1/3 tèaspoon salt
  • 1 tèaspoon almond èxtract
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
  • 2 - 3 tablèspoons cornstarch
Piè Topping
  • 3/4 cups hèavy crèam
  • 2 tablèspoons powdèrèd sugar
  • 1 tèaspoon kirsch
  • shavèd chocolatè
  • frèsh chèrriès
Instructions
  1. In a food procèssor, mix togèthèr thè flour, cocoa powdèr, sugar, and salt togèthèr. Pulsè until combinèd.
  2. Add thè buttèr and pulsè until thè mixturè rèsèmblès coarsè crumbs.
  3. Get full recipe and instructions, visit here: cookienameddesire.com