Most Amazing Black Forest Pie
Ingrèdiènts
For thè Chocolatè Piè Crust
- 1 1/4 cup all-purposè flour
- 3 tablèspoons cocoa powdèr (I usèd Dutch procèssèd)
- 1/4 cup granulatèd sugar
- 1/4 tèaspoon salt
- 1/2 cup (8 tablèspoons) unsaltèd buttèr, cut in cubès and frozèn
- 1 ègg yolk, chillèd
- 1/4 cup icè cold watèr (+/- 1 tablèspoon as nèèdèd)
Chocolatè Ganachè (optional)
- 4 oz dark chocolatè
- 2 tablèspoons hèavy crèam
Chèrry Filling
- 2 lbs pittèd chèrriès
- 1/2 cup granulatèd sugar
- 3 tablèspoons frèsh lèmon juicè
- 1/3 cup kirsch
- 1/3 tèaspoon salt
- 1 tèaspoon almond èxtract
- 1 tèaspoon vanilla èxtract
- 2 - 3 tablèspoons cornstarch
Piè Topping
- 3/4 cups hèavy crèam
- 2 tablèspoons powdèrèd sugar
- 1 tèaspoon kirsch
- shavèd chocolatè
- frèsh chèrriès
Instructions
- In a food procèssor, mix togèthèr thè flour, cocoa powdèr, sugar, and salt togèthèr. Pulsè until combinèd.
- Add thè buttèr and pulsè until thè mixturè rèsèmblès coarsè crumbs.
- Get full recipe and instructions, visit here: cookienameddesire.com