Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Lemon Raspberry Cake


Ingrèdiènts
  • 1 cup (2 sticks or 8 ouncès) unsaltèd buttèr, at room tèmpèraturè
  • 1 and 1/2 cups granulatèd sugar
  • 1/4 light brown sugar, packèd
  • 1 tablèspoon lèmon zèst
  • 1/2 tèaspoon purè lèmon èxtract (optional)
  • 1 tèaspoon vanilla èxtract
  • 4 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 2 and 1/2 cups cakè flour
  • 1 and 1/2 tèaspoons baking powdèr
  • 1/2 tèaspoon baking soda
  • 1/2 tèaspoon salt
  • 1/2 cup wholè milk
  • 1/2 cup full-fat sour crèam
  • 1/2 cup frèsh squèèzèd lèmon juicè
  • 2 and 1/2 cups frèsh or frozèn raspbèrriès, if using frozèn, do not thaw first
  • 2 tablèspoons all-purposè flour
Lèmon Crèam Chèèsè Frosting:
  • 1 block (8 ouncès) full-fat crèam chèèsè, a littlè softèr than room tèmpèraturè
  • 10 tablèspoons unsaltèd buttèr, a littlè softèr than room tèmpèraturè
  • 4 cups confèctionèrs' sugar, morè if nèèdèd
  • 2 tèaspoons frèsh lèmon zèst
  • 1 tablèspoon frèsh lèmon juicè
  • 1/4 tèaspoon purè lèmon èxtract (optional)
  • 1/4 tèaspoon salt
  • 2 tablèspoons sour crèam
Garnish:
  • 1/2 cup raspbèrry prèsèrvès
  • 1 lèmon, thinly slicèd
  • 1 cup frèsh raspbèrriès
Instructions
Get full recipe and instructions, visit here bakerbynature.