Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Perfect Pumpkin Spice Latte Cake


Ingrèdiènts
  • Buttèr for grèasing
  • 425 g Tin of purè purèèd pumkin
  • 200 g Soft dark brown sugar
  • 450 g Castèr sugar
  • 240 ml Sunflowèr oil
  • 150 ml Watèr
  • 4 Mèdium frèè rangè èggs
  • Zèst of a lèmon
  • 375 g Sèlf raising flour
  • 1 tsp Tablè salt not sèa salt crystals
  • 2 tsp Cinnamon
  • 1 tsp Allspicè
  • 1 tsp Ground nutmèg
For thè icing:
  • 350 g Unsaltèd buttèr
  • 700 g Icing sugar
  • 6 Tsp Good quality instant coffèè
For thè ganachè:
  • 100 ml Doublè Crèam
  • 150 g Whitè chocolatè finèly choppèd
  • Tangèrinè gèl food colour
  • Sprinklès to dècoratè
Instructions
  1. Prèhèat thè ovèn to 180C.
  2. Grèasè 3 x 7" cakè tins and linè thè bottom with baking papèr.
  3. Mix togèthèr thè pumpkin, sugars, oil, watèr, èggs and lèmon zèst. Bèat until combinèd.
  4. Get full recipe and instructions, visit here tamingtwins.