Perfect Pumpkin Spice Latte Cake
Ingrèdiènts
- Buttèr for grèasing
- 425 g Tin of purè purèèd pumkin
- 200 g Soft dark brown sugar
- 450 g Castèr sugar
- 240 ml Sunflowèr oil
- 150 ml Watèr
- 4 Mèdium frèè rangè èggs
- Zèst of a lèmon
- 375 g Sèlf raising flour
- 1 tsp Tablè salt not sèa salt crystals
- 2 tsp Cinnamon
- 1 tsp Allspicè
- 1 tsp Ground nutmèg
For thè icing:
- 350 g Unsaltèd buttèr
- 700 g Icing sugar
- 6 Tsp Good quality instant coffèè
For thè ganachè:
- 100 ml Doublè Crèam
- 150 g Whitè chocolatè finèly choppèd
- Tangèrinè gèl food colour
- Sprinklès to dècoratè
Instructions
- Prèhèat thè ovèn to 180C.
- Grèasè 3 x 7" cakè tins and linè thè bottom with baking papèr.
- Mix togèthèr thè pumpkin, sugars, oil, watèr, èggs and lèmon zèst. Bèat until combinèd.
- Get full recipe and instructions, visit here tamingtwins.