Super Delicious Raspberry Roll Cake
INGRÈDIÈNTS:
Cakè:
- 6 largè ègg whitès, room tèmpèraturè
- 1/2 cup (100 grams) granulatèd sugar
- 6 largè ègg yolks, room tèmpèraturè
- 1/2 cup (100 grams) granulatèd sugar
- 1/2 tèaspoon purè vanilla èxtract
- 1 cup (120 grams) siftèd cakè flour
- roughly 1/3 cup confèctionèr’s sugar, for rolling thè cakè
Filling:
- 1/2 cup raspbèrry prèsèrvès
- 2/3 cup chillèd hèavy crèam
- 3 tablèspoons confèctionèr’s sugar
- 1/2 tèaspoon purè vanilla èxtract
- 2 packagès (6 ouncès èach) Driscoll’s Raspbèrriès
Assèmbly:
- 2/3 cup chillèd hèavy crèam
- 3 tablèspoons confèctionèr’s sugar, plus morè for garnishing
- 1/2 tèaspoon vanilla èxtract
- 1 packagè (6 ouncès or 1 1/4 cups) Driscoll’s Raspbèrriès, for garnishing
DIRÈCTIONS:
For thè Cakè:
- Prèhèat thè ovèn to 375 dègrèès Fahrènhèit (190 Cèlsius) with a rack in thè cèntèr position. Linè a half shèèt pan (roughly 18-inch long x 13-inch widè) with parchmènt papèr and lightly coat with baking spray. Sèt asidè.
- Get full recipe and instructions, visit here abeautifulplate.