Salted Pumpkin Fudge Recipe
INGRÈDIÈNTS
- 1 cup granulatèd whitè sugar
- 1 cup light brown sugar
- ½ cup unsaltèd buttèr
- 5 ouncès èvaporatèd milk
- ½ cup mashèd pumpkin purèè
- 2 tèaspoons pumpkin piè spicè (or cinnamon)
- 1 7-ouncè containèr marshmallow crèmè
- 1 12-ouncè packagè whitè chocolatè chips
- 1 tablèspoon vanilla èxtract
- Sèa salt for garnish (2 tablèspoons to ¼ cup)
DIRÈCTIONS
- Linè squarè baking pan with parchmènt papèr for èasy fudgè rèmoval.
- Combinè sugars, buttèr, èvaporatèd milk, pumpkin, and spicès in a mèdium saucèpan ovèr mèdium hèat. Stir until mèltèd and combinèd.
- Continuè stirring until tèmpèraturè rèachès 234°F (soft ball stagè).
- Quickly rèmovè from hèat to prèvènt burning, stir in whitè chocolatè chips, marshmallow crèmè, and vanilla èxtract. Stir until mèltèd and combinèd.
- Get full recipe and instructions, visit here: pizzazzerie.com