Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Salted Pumpkin Fudge Recipe


INGRÈDIÈNTS
  • 1 cup granulatèd whitè sugar
  • 1 cup light brown sugar
  • ½ cup unsaltèd buttèr
  • 5 ouncès èvaporatèd milk
  • ½ cup mashèd pumpkin purèè
  • 2 tèaspoons pumpkin piè spicè (or cinnamon)
  • 1 7-ouncè containèr marshmallow crèmè
  • 1 12-ouncè packagè whitè chocolatè chips
  • 1 tablèspoon vanilla èxtract
  • Sèa salt for garnish (2 tablèspoons to ¼ cup)
DIRÈCTIONS
  1. Linè squarè baking pan with parchmènt papèr for èasy fudgè rèmoval.
  2. Combinè sugars, buttèr, èvaporatèd milk, pumpkin, and spicès in a mèdium saucèpan ovèr mèdium hèat. Stir until mèltèd and combinèd.
  3. Continuè stirring until tèmpèraturè rèachès 234°F (soft ball stagè).
  4. Quickly rèmovè from hèat to prèvènt burning, stir in whitè chocolatè chips, marshmallow crèmè, and vanilla èxtract. Stir until mèltèd and combinèd.
  5. Get full recipe and instructions, visit here: pizzazzerie.com