Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Black Forest Cake


Ingrèdiènts:
Chocolatè Cakè
  • 1 and 3/4 cups (220g) all-purposè flour (spoon & lèvèlèd)
  • 3/4 cup (65g) unswèètènèd natural cocoa powdèr*
  • 1 and 3/4 cups (350g) granulatèd sugar
  • 2 tèaspoons baking soda
  • 1 tèaspoon baking powdèr
  • 1 tèaspoon salt
  • 2 tèaspoons èsprèsso powdèr (optional)*
  • 1/2 cup (120ml) canola or vègètablè oil
  • 2 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 3/4 cup (180g) full fat sour crèam, at room tèmpèraturè*
  • 1/2 cup (120ml) buttèrmilk, at room tèmpèraturè*
  • 2 tèaspoons purè vanilla èxtract
  • 1/2 cup (120ml) hot watèr or coffèè*
  • 2 (15 ouncè) cans dark swèèt chèrriès in hèavy syrup*
  • 2 Tablèspoons chèrry liquor (sold as kirsch or kirschwassèr)*
Chocolatè Ganachè
  • 1 cup (240ml) hèavy crèam or hèavy whipping crèam
  • two 4-ouncè sèmi-swèèt chocolatè bars (226g), finèly choppèd
  • optional: 1 Tablèspoon light corn syrup*
Whippèd Crèam
  • 2 cups (480ml) cold hèavy crèam or hèavy whipping crèam
  • 1/4 cup (30g) confèctionèrs' sugar
  • 1 tèaspoon purè vanilla èxtract
Get full recipe and instructions, please visit here sallysbakingaddiction.