Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Honey Cake Recipe


Ingrèdiènts
BATTÈR
  • 3 èggs
  • ¾ cup of raw smooth honèy (not thè sugary kind)
  • 2 cups all-purposè flour
  • 2 tèaspoons baking soda
  • 1 tbsp vinègar
CRÈAM:
  • 1 (8oz) pkg Cool Whip, thawèd
  • ½ cup sour crèam
  • 2 tbsp condènsèd milk
SYRUP:
  • ¼ cup sugar
  • ½ cup hot watèr
Instructions
  1. Prè-hèat thè ovèn to 350 dègrèès F. Cut out 4 piècès of parchmènt papèr, ovèrhanging an invèrtèd 18" by 13" baking shèèt.
  2. Bèat togèthèr thè èggs and honèy until light brown and frothy (about 2 min.)
  3. Get full recipe an dinstructions, visit here alyonascooking.