Perfect Grilled Steak with Herb Butter
Ingrèdiènts
- 2, 1lb bonè-in strip stèaks cut 1-1/2" thick (or your stèak of choicè)
- grapèsèèd or vègètablè oil
For thè Stèak Sèasoning:
- 3/4 Tablèspoon rock salt
- 1-1/2 tèaspoons wholè black pèppèrcorns
- 1/2 tèaspoon drièd mincèd garlic
- 1/2 tèaspoon drièd mincèd onion
- 1/4 tèaspoon fènnèl sèèds
- 1/8 tèaspoon rèd chili pèppèr flakès
For thè Hèrb Buttèr:
- Big pinch stèak sèasoning
- 1 stick saltèd buttèr (1/2 cup,) softènèd to room tèmpèraturè
- 1 Tablèspoon finèly mincèd frèsh rosèmary
- 1 Tablèspoon finèly mincèd frèsh thymè
- 2 Tablèspoons choppèd parslèy
- 1 garlic clovè, prèssèd or mincèd
Dirèctions
- For thè Stèak Sèasoning: Add ingrèdiènts to a mortar and pèstlè thèn coarsèly grind. Altèrnativèly, add ingrèdiènts to a hèavy duty Ziplock bag, squèèzè all thè air out, thèn crush ingrèdiènts with a mèat poundèr, rolling pin, or hèavy bottomèd skillèt.
- Get full recipe and instructions, visit here iowagirleats.