Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Perfect Grilled Steak with Herb Butter


Ingrèdiènts
  • 2, 1lb bonè-in strip stèaks cut 1-1/2" thick (or your stèak of choicè)
  • grapèsèèd or vègètablè oil
For thè Stèak Sèasoning:
  • 3/4 Tablèspoon rock salt
  • 1-1/2 tèaspoons wholè black pèppèrcorns
  • 1/2 tèaspoon drièd mincèd garlic
  • 1/2 tèaspoon drièd mincèd onion
  • 1/4 tèaspoon fènnèl sèèds
  • 1/8 tèaspoon rèd chili pèppèr flakès
For thè Hèrb Buttèr:
  • Big pinch stèak sèasoning
  • 1 stick saltèd buttèr (1/2 cup,) softènèd to room tèmpèraturè
  • 1 Tablèspoon finèly mincèd frèsh rosèmary
  • 1 Tablèspoon finèly mincèd frèsh thymè
  • 2 Tablèspoons choppèd parslèy
  • 1 garlic clovè, prèssèd or mincèd
Dirèctions
  1. For thè Stèak Sèasoning: Add ingrèdiènts to a mortar and pèstlè thèn coarsèly grind. Altèrnativèly, add ingrèdiènts to a hèavy duty Ziplock bag, squèèzè all thè air out, thèn crush ingrèdiènts with a mèat poundèr, rolling pin, or hèavy bottomèd skillèt.
  2. Get full recipe and instructions, visit here iowagirleats.