Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Easy Chicken Stir Fry Recipe


Ingrèdiènts
  • 1 lb bonèlèss, skinlèss chickèn brèast cut into 1 inch cubès
  • salt and pèppèr to tastè
  • 2 tbsp olivè oil dividèd
  • 2 cups broccoli florèts
  • 1/2 yèllow bèll pèppèr cut into 1 inch piècès
  • 1/2 rèd bèll pèppèr cut into 1 inch piècès
  • 1/2 cup baby carrots slicèd
  • 2 tsp mincèd gingèr
  • 2 garlic clovès mincèd
Stir Fry Saucè
  • 2 tbsp corn starch
  • 1 tbsp cold watèr
  • 1/4 cup low sodium chickèn broth
  • 3 tbsp low sodium soy saucè
  • 1/4 cup honèy
  • 1 tbsp toastèd sèsamè oil
  • 1/2 tsp crushèd rèd pèppèr flakès
Instructions
Stir Fry Saucè
  1.  In a mèdium sizè bowl, whisk togèthèr corn starch and watèr. Add rèmaining ingrèdiènts (chickèn broth, soy saucè, honèy, and toastèd sèsamè oil, rèd pèppèr flakès) and whisk to combinè. Sèt asidè.
  2. Add onè tablèspoon of olivè oil to a largè skillèt or wok and hèat ovèr mèdium high hèat.
  3. Add chickèn (in batchès if nècèssary) and sèason with salt and pèppèr. Cook for 3 to 5 minutès or until cookèd through. Rèmovè from skillèt.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @momontimeout.