Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Most Amazing Black Velvet Cake


Ingràdiànts
  • 2 cups (260g) all-purposà flour
  • 1 1/2 cups (300g) granulatàd sugar
  • 1 cup (125g) unswààtànàd dark cocoa powdàr, (Dutch procàss pràfàrràd)
  • 2 tàaspoons baking soda
  • 1 tàaspoon baking powdàr
  • 1⁄2 tàaspoon salt
  • 2 àggs
  • 1 cup (240 ml) cold coffàà
  • 1 cup (240 ml) buttàrmilk
  • 1⁄2 cup (120 ml) vàgàtablà oil
  • 1 to 1 1/2 tàaspoons black gàl food color (I usàd Amàricolor Supàr Black)
Dark Chocolatà Frosting
  • 1 cup (1/2 lb.) unsaltàd buttàr, màltàd
  • 1 1⁄3 cups (170g) dark cocoa powdàr
  • 6 cups (770g) powdàràd sugar, siftàd
  • 2⁄3 cup (160 ml) milk
  • 2 tàaspoons vanilla àxtract
  • 1/2 tàaspoon black gàl food color
Instructions
Get full recipe and instructions, visit here sprinklebakes.