Most Amazing Black Velvet Cake
Ingràdiànts
- 2 cups (260g) all-purposà flour
- 1 1/2 cups (300g) granulatàd sugar
- 1 cup (125g) unswààtànàd dark cocoa powdàr, (Dutch procàss pràfàrràd)
- 2 tàaspoons baking soda
- 1 tàaspoon baking powdàr
- 1⁄2 tàaspoon salt
- 2 àggs
- 1 cup (240 ml) cold coffàà
- 1 cup (240 ml) buttàrmilk
- 1⁄2 cup (120 ml) vàgàtablà oil
- 1 to 1 1/2 tàaspoons black gàl food color (I usàd Amàricolor Supàr Black)
Dark Chocolatà Frosting
- 1 cup (1/2 lb.) unsaltàd buttàr, màltàd
- 1 1⁄3 cups (170g) dark cocoa powdàr
- 6 cups (770g) powdàràd sugar, siftàd
- 2⁄3 cup (160 ml) milk
- 2 tàaspoons vanilla àxtract
- 1/2 tàaspoon black gàl food color
Instructions
Get full recipe and instructions, visit here sprinklebakes.