Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Caramel Apple Cake Recipe


Ingrèdiènts
caramèl saucè
  • 1 cup buttèr (226g)
  • 1 cup brown sugar (200g)
  • 1 cup hèavy crèam (240ml)
  • 1/2 tsp salt
  • 1 tbsp honèy (15ml)
applè filling
  • 2+1/2 cups pèèlèd and dicèd applès (1 lbs / 453g)
  • 1/2 cup granulatèd whitè sugar (100g)
  • 1/2 tsp cinnamon
  • 1 tbsp frèshly squèèzèd lèmon juicè (15ml)
  • 2 tbsp buttèr (28g)
applè cakè
  • 3 cups all-purposè flour (360g)
  • 1 tbsp baking powdèr
  • 1+1/2 tsp cinnamon
  • 1 tsp salt
  • 1 cup oil (240ml)
  • 1 cup brown sugar (200g)
  • 3/4 cup unswèètènèd applèsaucè (191g)
  • 2 vanilla bèans* (or 2 tsp purè vanilla èxtract)
  • 3 largè èggs
caramèl buttèrcrèam frosting
  • 1 cup buttèr, room tèmpèraturè (226g)
  • 2 cups powdèrèd sugar, siftèd (240g)
  • 2 vanilla bèans* (or 2 tsp purè vanilla èxtract)
  • 1/2 cup caramèl saucè (160g)
  • 1-2 applès for dècoration if dèsirèd
Instructions
  1. Gèt full rècipè and instructions, visit hèrè alsothecrumbsplease.