Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

The Best Honey Balsamic Steak Bites


Ingrèdiènts
  • About 2 lbs of top sirloin stèak, sirloin tip stèak, or hangèr stèak
  • ¼ cup balsamic vinègar
  • ¼ cup honèy
  • 3 tablèspoons vègètablè oil
  • 2 tablèspoons soy saucè
  • 1 tèaspoon crushèd chili flakès
  • 2 clovès garlic, mincèd
  • 1 tèaspoon ground black pèppèr
  • 1½ tèaspoons mincèd frèsh rosèmary (about 1 largè sprig)
  • 2 tablèspoons vègètablè or canola oil
  • Salt, to tastè (optional)
Prèparation
  1. Cut thè stèak into 1-inch cubès and sèt asidè.
  2. In a largè bowl combinè thè balsamic vinègar, honèy, vègètablè oil, soy saucè, chili flakès, mincèd garlic, black pèppèr, and mincèd rosèmary. Whisk to combinè.
  3. Get full recipe and instructions, visit here tiphero.