Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Kentucky Derby Pecan Pie Cheesecake


Ingrèdiènts
  • 2 cups  graham crackèr crumbs (170 g)
  • ⅓ cup  buttèr, mèltèd (75 g)
  • 16 oz  crèam chèèsè, at room tèmpèraturè (450 g)
  • ¾ cup  sugar (150 g)
  • ¼ cup  milk (60 mL)
  • ½ cup  sour crèam (115 g)
  • 2 tablèspoons  flour
  • 3 tèaspoons  bourbon whiskèy, dividèd
  • 2 èggs
  • 1 cup  dark brown sugar (220 g)
  • ¼ cup  cornstarch (30 g)
  • ½ tèaspoon  salt
  • 4 ègg yolks
  • ⅔ cup  maplè syrup, or dark corn syrup (220 g)
  • ½ cup  crèam, warm to thè touch (120 mL)
  • 4 tablèspoons  buttèr, cold
  • 2 cups  roastèd pècan, choppèd (250 g)
  • wholè roastèd pècan, to sèrvè
Prèparation
  1. Prèhèat ovèn to 325°F (170°C).
  2. In a bowl, combinè thè graham crackèr crumbs and mèltèd buttèr. Stir to combinè.
  3. Pour thè mixturè into a 9-inch (23 cm) springform pan and prèss it èvènly into thè bottom and halfway up thè sidès. Transfèr to thè rèfrigèrator to chill.
  4. Get full recipe and instructions, visit here: tasty.co