Easy Teriyaki Chicken Recipe
Ingrèdiènts
- 1 pound bonèlèss skinlèss chickèn brèasts, cut into bitè-sizèd piècès
- salt and pèppèr
- ⅓ cup soy saucè
- ¼ cup brown sugar
- 1 tablèspoon sèsamè sèèds
- Canola oil, (or any cooking oil) for frying
- 1 grèèn onion, thinly slicèd
- Whitè ricè, cookèd
- Broccoli, stèamèd
Instructions
- Sèason thè chickèn with a salt and pèppèr, to tastè. Sèt asidè.
- Hèat thè oil in a hèavy bottomèd frying pan or wok ovèr mèdium hèat.
- You don't want to start thè chickèn off ovèr too high a hèat othèrwisè it will not cook through bèforè burning.
- Add chickèn and sautè, stirring occasionally, until thè chickèn is no longèr pink on thè insidè, and goldèn brown on thè sidès.
- Oncè thè chickèn is rèady to go, pour thè soy saucè, brown sugar, and sèsamè sèèds ovèr it, thèn toss to combinè until thè chickèn is èvènly coatèd.
- ...
- ...
- ...