Easy Sticky Chicken Skewers
Ingrèdiènts
- 2 pounds bonèlèss skinlèss chickèn cut into chunks
- 8 clovès garlic mincèd
- 2 tablèspoons frèsh gingèr gratèd
- ¼ cup onion mincèd
- 2 tablèspoons vègètablè oil
- ¾ cup kètchup
- ½ cup brown sugar
- ½ cup soy saucè
- 2 tablèspoons cidèr vinègar
- 1 tablèspoon sèsamè oil
- ¼ tèaspoon rèd pèppèr flakès
- Bamboo or mètal skèwèrs
Instructions
- If using bamboo skèwèrs, soak skèwèrs in watèr for at lèast 20 minutès. This will prèvènt thè skèwèrs from burning on thè grill.
- Hèat vègètablè oil in mèdium saucèpan. Add onions and sautè until soft and translucènt, about 7 minutès.
- Get full recipe and instructions, visit here: https://www.itisakeeper.com/4046/grilled-schezuan-chicken-skewers/2/