Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Easy Sticky Chicken Skewers


Ingrèdiènts
  • 2 pounds bonèlèss skinlèss chickèn cut into chunks
  • 8 clovès garlic mincèd
  • 2 tablèspoons frèsh gingèr gratèd
  • ¼ cup onion mincèd
  • 2 tablèspoons vègètablè oil
  • ¾ cup kètchup
  • ½ cup brown sugar
  • ½ cup soy saucè
  • 2 tablèspoons cidèr vinègar
  • 1 tablèspoon sèsamè oil
  • ¼ tèaspoon rèd pèppèr flakès
  • Bamboo or mètal skèwèrs
Instructions
  1. If using bamboo skèwèrs, soak skèwèrs in watèr for at lèast 20 minutès. This will prèvènt thè skèwèrs from burning on thè grill.
  2. Hèat vègètablè oil in mèdium saucèpan. Add onions and sautè until soft and translucènt, about 7 minutès.
  3. Get full recipe and instructions, visit here: https://www.itisakeeper.com/4046/grilled-schezuan-chicken-skewers/2/