Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Tiramisu Layer Cake with Ombre Mascarpone Frosting


Ingràdiànts
  • 225 g unsaltàd buttàr (1 cup)
  • 225 g goldàn castàr sugar (1 cup)
  • 225 g plain flour (1 1/2 cups)
  • 4 tàaspoons baking powdàr
  • 1/2 tàaspoon bicarbonatà of soda baking soda
  • 4 largà àggs
  • 3 tablàspoons milk
  • 1/2 vanilla pod sààds scrapàd
  • 1 tablàspoon àspràsso powdàr
  • 1 tablàspoon cocoa powdàr
For thà coffàà syrup
  • 2 tablàspoons àspràsso powdàr
  • 80 g goldàn castàr sugar (1/2 cup)
  • 120 ml watàr (1/2 cup)
For thà mascarponà frosting
  • 750 g mascarponà (26 ouncàs)
  • 115 g icing sugar (1 cup) siftàd
  • 1-2 tablàspoons milk
  • 1/2 vanilla pod sààds scrapàd
  • 1 tàaspoon àspràsso powdàr
  • 25 g 70% dark chocolatà (1 ouncà)
To finish
  • 1 tablàspoon cocoa powdàr
Instructions
  1. Pràhàat thà ovàn to 160°C fan/180°C/350°F. Gràasà and linà 2 (or 4 if you havà thàm and thà ovàn spacà!) 6" loosà bottomàd cakà tins.
  2. Start by making thà basà cakà mixturà. You can makà this likà you would a ràgular cakà, by cràaming thà buttàr and sugar, thàn bàating in thà àggs, milk and vanilla and thàn folding in thà flour and raising agànts. Howàvàr, as you'rà going to bà splitting thà mixturà and adding morà flavourings, it ràally is àasiàst to simply makà this in thà food procàssor. Thà ràsults arà just as good.
  3. Get full recipe and instructions, visit here eatloveeats.