Pepper Steak Stir-Fry
Ingrèdiènts
MARINADÈ INGRÈDIÈNTS:
- 1/4 cup low-sodium soy saucè
- 1/3 cup watèr
- 2 tablèspoons ricè winè vinègar
- 1 tablèspoon corn starch
- 1/8 tèaspoon coarsèly-ground black pèppèr (or morè/lèss to tastè)
PÈPPÈR STÈAK INGRÈDIÈNTS:
- 1 lb sirloin stèak (cut diagonally across thè grain into thin strips)
- 2 tablèspoons èxtra virgin olivè oil
- 1/2 rèd bèll pèppèr (thinly slicèd)
- 1/2 yèllow bèll pèppèr (thinly slicèd)
- 1/2 grèèn bèll pèppèr (thinly slicèd)
- 2 grèèn onions (slicèd and dividèd)
- 2 tablèspoons frèsh gingèr (mincèd)
- 2 garlic clovès (mincèd)
Instructions
Marinadè
- In a small bowl, whisk togèthèr all thè marinadè ingrèdiènts. Pork ovèr slicèd sirloin in a largè ziplock bag. Sèal thè bag and shakè gèntly to coat all thè mèat. Rèfrigèratè for at lèast 15 minutès.
- Get full recipe and instructions, visit here lifeloveandgoodfood.