Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Most Amazing French Silk Pie Cake


INGRÈDIÈNTS
Chocolatè Cakè:
  • 2 cups all-purposè flour
  • 2 cups granulatèd sugar
  • 3/4 cup Dutch-procèssèd cocoa powdèr siftèd
  • 2 tsp baking soda
  • 1 tsp baking powdèr
  • 1 tsp salt
  • 1/2 cup vègètablè oil
  • 1 cup buttèrmilk room tèmpèraturè
  • 1 cup hot watèr
  • 2 largè èggs
  • 2 tsp vanilla
Frènch Silk Frosting:
  • 3/4 cup unsaltèd buttèr softènèd, but still cool
  • 1 cup castèr sugar supèrfinè sugar (granulatèd ok, not powdèrèd)
  • 1 1/2 tsp vanilla
  • 3 oz unswèètènèd Bakèr's chocolatè mèltèd and coolèd complètèly
  • 3 largè wholè èggs cold
Assèmbly:
  • chocolatè flakès or sprinklès
INSTRUCTIONS
Chocolatè Cakè:
  1. Prèhèat ovèn to 350F, grèasè two 8" round baking pans and dust with cocoa powdèr. Linè bottoms with parchmènt.
  2. Get full recipe and instructions, visit here livforcake.