Garlic Butter Steak and Potatoes
INGRÈDIÈNTS
- 1 1/2 lb (650g) flank stèak, slicèd against thè grain
- 1 1/2 lb (650g) baby yèllow potatoès, quartèrèd
- 1 tablèspoon olivè oil
- 3 tablèspoons buttèr, dividèd
- 5 garlic clovès, mincèd
- 1 tèaspoon frèsh thymè, choppèd
- 1 tèaspoon frèsh rosèmary, choppèd
- 1 tèaspoon frèsh orègano, choppèd
- Salt and frèsh crackèd pèppèr
- Crushèd rèd chili pèppèr flakès, optional
Thè marinadè
- 1/3 cup soy saucè (or coconut amino for palèo and glutèn-frèè)
- 1 tablèspoon olivè oil
- 1 tablèspoon hot saucè (wè usèd Sriracha)
- Frèsh crackèd pèppèr
DIRÈCTIONS
- In a largè bowl, combinè thè stèak strips with soy saucè, olivè oil, pèppèr, and hot saucè. Sèt asidè to marinatè whilè you cook potatoès.
- Get full recipe and instructions, visit here eatwell101.