Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Garlic Butter Steak and Potatoes


INGRÈDIÈNTS
  • 1 1/2 lb (650g) flank stèak, slicèd against thè grain
  • 1 1/2 lb (650g) baby yèllow potatoès, quartèrèd
  • 1 tablèspoon olivè oil
  • 3 tablèspoons buttèr, dividèd
  • 5 garlic clovès, mincèd
  • 1 tèaspoon frèsh thymè, choppèd
  • 1 tèaspoon frèsh rosèmary, choppèd
  • 1 tèaspoon frèsh orègano, choppèd
  • Salt and frèsh crackèd pèppèr
  • Crushèd rèd chili pèppèr flakès, optional
Thè marinadè
  • 1/3 cup soy saucè (or coconut amino for palèo and glutèn-frèè)
  • 1 tablèspoon olivè oil
  • 1 tablèspoon hot saucè (wè usèd Sriracha)
  • Frèsh crackèd pèppèr
DIRÈCTIONS
  1. In a largè bowl, combinè thè stèak strips with soy saucè, olivè oil, pèppèr, and hot saucè. Sèt asidè to marinatè whilè you cook potatoès.
  2. Get full recipe and instructions, visit here eatwell101.