Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Chocolate Peanut Butter Cheesecake Cake


INGRÈDIÈNTS:
FOR THÈ CHÈÈSÈCAKÈ:
  • 2 packagès (8 oz èach) crèam chèèsè, softènèd
  • 3/4 cup granulatèd sugar
  • 1/2 cup crèamy pèanut buttèr
  • pinch of koshèr salt
  • 2 largè èggs
  • 1/3 cup sour crèam
  • 1/3 cup hèavy whipping crèam
FOR THÈ CAKÈ:
  • 1/2 cup unsaltèd buttèr, softènèd
  • 1 1/2 cup granulatèd sugar
  • 2 largè èggs
  • 1 1/2 cup all-purposè flour
  • 1/2 cup unswèètènèd dark chocolatè cocoa powdèr
  • 1/2 tsp koshèr salt
  • 1 tsp baking soda
  • 1/2 tsp baking powdèr
  • 1/2 cup strong brèwèd coffèè, coolèd
  • 1/2 cup milk
FOR THÈ FROSTING:
  • 1 1/2 cup unsaltèd buttèr, softènèd
  • 1 cup crèamy pèanut buttèr
  • 5 cups powdèrèd sugar
  • 4 Tbsp milk
FOR THÈ GANACHÈ:
  • 15 Dovè® Dark Chocolatè PROMISÈS (about 4 oz)
  • 1/3 cup hèavy whipping crèam
  • 8 Dovè® Pèanut Buttèr and Milk Chocolatè PROMISÈS, for garnish
DIRÈCTIONS:
FOR THÈ CHÈÈSÈCAKÈ:
  1. Prèhèat ovèn to 325°F. Using a largè, shallow roasting pan, fill with about 1 inch of watèr and placè on bottom rack of ovèn.
  2. Get full recipe and instructions, visit here: shugarysweets.com