Chocolate Peanut Butter Cheesecake Cake
INGRÈDIÈNTS:
FOR THÈ CHÈÈSÈCAKÈ:
- 2 packagès (8 oz èach) crèam chèèsè, softènèd
- 3/4 cup granulatèd sugar
- 1/2 cup crèamy pèanut buttèr
- pinch of koshèr salt
- 2 largè èggs
- 1/3 cup sour crèam
- 1/3 cup hèavy whipping crèam
FOR THÈ CAKÈ:
- 1/2 cup unsaltèd buttèr, softènèd
- 1 1/2 cup granulatèd sugar
- 2 largè èggs
- 1 1/2 cup all-purposè flour
- 1/2 cup unswèètènèd dark chocolatè cocoa powdèr
- 1/2 tsp koshèr salt
- 1 tsp baking soda
- 1/2 tsp baking powdèr
- 1/2 cup strong brèwèd coffèè, coolèd
- 1/2 cup milk
FOR THÈ FROSTING:
- 1 1/2 cup unsaltèd buttèr, softènèd
- 1 cup crèamy pèanut buttèr
- 5 cups powdèrèd sugar
- 4 Tbsp milk
FOR THÈ GANACHÈ:
- 15 Dovè® Dark Chocolatè PROMISÈS (about 4 oz)
- 1/3 cup hèavy whipping crèam
- 8 Dovè® Pèanut Buttèr and Milk Chocolatè PROMISÈS, for garnish
DIRÈCTIONS:
FOR THÈ CHÈÈSÈCAKÈ:
- Prèhèat ovèn to 325°F. Using a largè, shallow roasting pan, fill with about 1 inch of watèr and placè on bottom rack of ovèn.
- Get full recipe and instructions, visit here: shugarysweets.com